onsdag, maj 14, 2008

skitkväll, verkligen.

vi kom till snärkes vid åtta för att rigga och dom hade inte orkat höra av sig berätta om sittningen dom hade - "visste inte vilka som skulle spela och ja, ni brukar ju dyka upp här",
vad är det för störig attityd? de sa åt oss att de skulle sluta äta vid tio så vi gick och drack vin istället. kvällen fortsatte i samma anda, när vi kom dit vid tio som vi hade blivit tillsagda att göra hade dom redan oroligt ringt till abbe för att fråga var vi var, som om han är våran pappa/manager/hallick? vi riggade och ljudet var lika dåligt som vanligt för ena baslådan var trasig, igen. folk på det hela är inte otrevliga men många som var där som kom fram var det. en kille kom fram och bad oss att spela en låt med någon och vi sa att vi just hade gjort det och han sa "men det var ju väärldens dååååligaste låt" och då ville han höra en låt med någon annan som vi också just hade spelat och han sa "men det var ju säääämsta låten någonsin" och sådär fortsatte det och hans tjejkompis som hade önskat något kom fram när jenny körde igång en annan låt som inledning och sa "ursääkta, men det här är inte det jag önskade" och sen spydighet, och sen kom nästa och önskade något vi hade spelat och jag sa att hon kunde gå till de andra två golven och önska och hon sa "neej för jag vill höra den HÄÄR."vi var inte på topp på något sätt och allting kändes bara helt miserabelt. även om en kille kom fram och frågade om vi skulle vara intresserade av att spela någonstans utanför uppsala (ja, ja, ja!) och ville ha ett nummer och en kille i vit skjorta som var med jk dansade som en gud och det var hett i hela lokalen. men bemötandet där skiljer sig så jävla radikalt från velvet eller uplands, och efter modevisningen hyser man ju bara agg mot q-nissarna där. det var ingen tajming någonstans och inspirationen saknades. sista halvtimmen gjorde vi en tvärvändning och spelade bara indie och folk blev helt galna och dansade non-stop. när vi gick hem kände nog båda att det var rätt skönt att det här var sista gången.

1 kommentar:

  1. killen med vit skjorta som dansar som en gud är så skön, han kan verkligen hålla igång sådär en hel kväll &får alla ragg. :D synd att han är stationerad i tyskland bara..

    SvaraRadera