fredag, maj 02, 2008

senaste nytt från green man i fagersta.

fagersta-posten skildrar händelsen i hårda ordalag:

"timo röjde och publiken stod still."

"-skitbruksort och stram publik", säger timo räisänen efteråt om fagersta.

valborg i fagersta med en topless timo på green man och folk står stilla och är strama? har alla börjat knarka?



ikväll spelar fame factory-paret jessica andersson och magnus bäckman någonstans i fagersta, gabbi berättade att bingo rimér och några slitzbrudar hade kommit inhyrda till götis. passande nog har dom ju porrstången där men jag fattar ändå inte hur folk i fagersta tänker när de tar dit 'artister'. jag undrar vad bingo och slitzarna säger till varandra och tänker, när de går efter stängningdags och checkar in på brukshotellet. "fan vad dumma folk är som betalar för vår närvaro" eller "fan vad vi är dumma som håller på med detta kväll efter kväll" eller "vad jag är stolt över mig själv, jag tror verkligen att bilderna som togs på mig tillsammans med de pubertala pojkarna och fulla männen ikväll blev fina" eller "vilket fint hotell det är"? jag önskar man kunde säga att götisägarna idiotförklarar besökarna men egentligen är det väl kanske rätt skönt att folk är lättroade och enkla att tillfredsställa men det är tråkigt att de inte uppskattar något annat. därmed inte sagt att timo är the shit.



och det är "världens största dansbandsgala" i västerås där de bjuder på både blandad dansbandsmusik, modern dansbandsmusik och mogen dansbandsmusik. endagsbiljetten kostar 260-280 kr men om man vill bugga jättemycket i två dagar kostar det 490-500 kr. jag kan direkt säga att en endagsbiljett för ikväll är det mest prisvärda alternativet, för vem har hört talas om claes lövgrens (som spelar på lördagen). det står: "claes lövgrens består av fem mycket rutinerade musiker som har musicerat tillsammans sedan 1994." till och med efter den här uttömmande informationen är jag frågande. det här med att bugga verkar alltså vara en dyr hobby och då har jag inte nämnt utstyrseln eller att man borde ha buggskor. jag undrar om det här med dansband är stort i något annat land för det verkar bara vara tolv svenska dansband och då är det ändå "världens största dansbandsgala". det verkar både vara dyrt och främlingsfientligt.



världen går förbi medan jag sitter ensam med fönstret öppet och fåglarna som kvittrar utanför och det är tjocka gråa moln utanför och jag väntar på spöregnet som måste komma. jag gillar ensamheten och mörkgråa moln och regnet som snart kommer. om jag hade ett paraply som inte var trasigt skulle jag kanske gå ut.

1 kommentar: