måndag, maj 12, 2008

stockholm.

i onsdags åkte vi till stockholm när jag hade lämnat in min uppsats. på natten var vi på berns för att se sebastien tellier och med fransk brytning sa han "i need long breakes between the songs so the cocain starts to work" och så skrattade han och började dementera. sen hängde jag lite med stakka bo som jag numera är kär i. förbandet var gentle touch och det var lika hemskt som sist. sist slutade det med att dom ganska uttråkade gick av scenen och jag ensam ganska alkoholpåverkad började skrika fascination längst fram och dom klev på igen och förklarade att dom inte hade den och spelade något annat. hur kan dom inte ha fascination när det är dom som gjort den? kristoffer drog paraleller mellan dom på scenen och konserverade lik.



jag är bra på att observera saker. jag observerade att fredrik strage var där och såg svår ut, jenny wilson var lika kort som mig och jenny och såg antagligen inte så mycket hon heller, den blonda från lo-fi-fnk var där, victoria bergsman, caroline af ugglas var på beyond retro tidigare när vi var där minns jag nu, terry eriksson som även spelar på boom goes the dynamite på onsdag var där.



jag minns terry från en kryssning när han försökte bjuda emma på öl och hon svarade något i stil med "du vill bara bjuda mig på öl för att du är en äcklig gubbe som vill ligga med mig", det slog väl lite för close to home och han bad oss högt att dra åt helvete. i sin blogg hade han skrivit i samband med det då nya året att det var "dags att ta nya oskulder". beware. sen var det ju då stakka bo, sa jag att jag hängde med honom? han sa att jag fick stå på tå när abbe tog kort på oss för att jag var så kort när han var så lång. han var så söt. på natten körde vi igenom stockholm tillbaka till uppsala och det var vackert.





1 kommentar:

  1. hahahahah!!!

    googlade just bilder på sökalternativet kort+bajs (don t ask why..) och vad kommer upp.. om inte en bild på dig!!!

    hohoho! ja, det blir bajsemelie hädanefter!!

    /Lina och Linnea

    SvaraRadera