torsdag, oktober 11, 2007

i fuck with your mind and you with my heart.

så var man på den vägen igen, den som inte leder någonstans. när man sitter här och allt är bra och det är mörkt och kallt ute och hela ögonblicket är perfekt och den där nostalgin plötsligt och oannonserat kommer. det var ett tag sen sist nu. snart ett år sen om en månad och tiden försvinner och alldeles innan där och då, så ovetandes om vad som skulle hända, månaderna innan och minutrarna innan och minutrarna efter, det som först var kärlek som plötsligt blev eller kanske egentligen inte var någonting alls, vill höra om alla gångerna, alla missförstånden och allt gå om varandra, om han har kvar lapparna, små saker, de hemliga meddelandena, sånt man aldrig lär få veta. sånt man ska hålla sig borta från och det skulle vara så lätt till hands att börja med pikar som blir pajkastning bara för reaktionen som ändå aldrig kommer fast det var bättre än så, även om jag egentligen aldrig fattade hur något så enkelt kändes jobbigt och var svårt och han kände säkert detsamma på ett annat sätt från sitt håll, och till slut var det ingenting alls, på ganska exakt en sekund. saker som inte finns längre är ju ingenting alls och vördnaden jag ändå har och känner för hela grejen. helt sjukt vad allt krockar, hjärnan säger att det inte var något men hjärtat nåt annat, men i grunden är man med den man tycker om utan allt runtomkring, vill man träffa någon för bara en timme gör man det och så var det aldrig för det var den perfekta romansen man inte petade i för att ytan inte skulle gå sönder. men det är väl som det emma sa 'vill bara se om han kan hitta något bättre' och där slutar det.
var fortfarande full när jag gick till lektionen imorse, statistiklabb i tre timmar från 9 fortfarande i gårdagens kläder. allt snurrade i 150 så fort jag blundade och det var en ganska skön känsla men de tre timmarna kunde inte ha gått långsammare.igår gick jag först till radion och gjorde det och jag klantade mig och sen kom lars och vi pratade och jag gick vidare till jenny och deras nya fräscha lägenhet och vi drack rödvin blandat med starkcidrar och shottade fishersmans friend från några slags puddingskålar i brist på annat och jag sprang till snärkes genom alléerna och de enkelriktade vägarna och vi var där precis 23 och dom släppte inte in oss, för de som står på gästlistan ska vara där innan precis 23. efter ett tag tog vakterna oss till nåder och sa 'bara för den här gången då' och vi gick in och dansade och dansade och jenny viftade med kreditkortet och köpte tequilashots åt oss och vi dansade och dansade och vi ramlade. underbar natt. kristoffer drog mig hem där jag gick och småpratade om allt i världen och snurrade runt. vinglade runt när jag letade efter mina kläder på morgonen och klädde på mig och kristoffer sa åt mig att titta på vänster skinka och det var ett spräckblåmärke innan jag sen tog mina saker och gick till skolan. kunde inte sitta riktigt på vänster sida. satt på redaktionen efter lektionen och pratade med alla där och kalle var där och klappade mig på ryggen och emil sa till praktikanterna att man inte ska komma in som jag gjorde idag eller som han gjorde i måndags med skrapsåren i ansiktet.

1 kommentar:

  1. Shit! Vilken kväll du verkar ha haft! :)

    Jag åker till Umeå imorgon och kommer tillbaka på tisdag eller onsdag. Då kan vi jättegärna ha filmkväll igen! Denna gång med fruktsallad kanske? :)

    SvaraRadera