torsdag, augusti 16, 2007

avlopp och känslor.






det har varit jäktigt med allting, ett åkande fram och tillbaka, slumrande till i bilen medan kristoffer har kört. i onsdags åkte vi förbi flera antikvitetsaffärer och röda korset. kristoffer köpte en vinröd tresitssoffa för 80 kronor här i uppsala, och jag köpte ett fint toalettbord i fagersta och en skivspelare för 50 kr i avesta. idag fraktade vi allt. vi fick låna släpet hemifrån och fraktade den stora sängen från fagersta hit tillsammans med det andra.



i järlåsa, denna fina lilla ort, saktade kristoffer in förbi den välfyllda busskuren och höjde volymen på eurotechnolåten han hade hittat som han hatar för att ge igen, han vevade ner rutorna och la på världens största leende och började skaka på huvudet. jag duckade kan jag säga. de lär ju ha tänkt "vilken jävla vit manlig mupp i 23-årsåldern som lyssnar på eurotechno med nervevade rutor och inbjudande blick och stort leende och dessutom en 120-säng på släpet?"



han bar upp toalettbordet och lådorna åkte ut och han fick bordet i ansiktet. jag blev sur på han när han gnällde och jag kastade skiftnyckeln i golvet och reste mig hastigt och fick sängbenet i huvudet. sen blev vi sams och han ville blåsa på min bula. sen hämtade vi hans soffa som stod på röda korset och muckade upp den för alla trapporna till honom innan vi hämtade den mindre sängen och åkte tillbaka och lämnade den i fagersta. innan vi gjorde det bestämde sig kristoffer för att göra rent mitt avlopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar