fredag, augusti 31, 2007

still i drink and sleep with you.

det var tre grader ute när jag kollade och nu är det väl ännu kallare. och fullmåne, jag kom hem för två timmar sen efter att ha fotat henry morgans solokarriär ute vid ångström i en gammal skollokal efter stängningsdags som ligger i en gammal kasern mest känd för att delar av filmen repmånad spelades in där. christoffer kom och hämtade mig och vi testade hans idéer och en del blev skitsnygga, men jag vet inte om de blev helt rätt. man känner ju när det klickar för syftet. jag spånade på vad vi skulle göra nästa gång för en fotoserie jag kommer göra; "henry morgans dag" "henry morgan som rondellhund" "henry morgan i lekparker" "henry morgan står mitt i vägen" "henry morgan lyssnar på eurotechno", men då sa han att han var tvungen att sjukskriva sig från skolan och börja festa tio på morgonen. medan vi diskuterade körde han fel och så kom den där låten med rilo kiley- the good that won't come out. där och då.



tidigare ikväll var jag och kristoffer bjudna på middag hos julia, hon lagade tagliatelle och laxlåda och kladdkaksbullar. jag gick och köpte ägg och mjöl. kristoffer och jag slogs i köket men han är längre och starkare så han vinner alltid och jag får ont. tidigare idag innan jag gick på stan slogs vi i soffan så vi hamnade på golvet och då vred han armen ur led på mig och satte sig på min rygg. men hos julia övermanövrerade jag honom och stängde glasdörren in till köket. då blåste båda på fönstret på varsin sida så det blev imma och båda ritade hjärtan i imman ovetandes samtidigt på olika ställen. försoning. sen när vi skulle gå hem bråkade vi utomhus och slogs. julia sa att jag såg ut som mowgli. kristoffer har tydligen tränat någon israelisk kampsport, jag frågade om han blev mobbad som liten, rent fysiskt så vann han.

2 kommentarer:

  1. åh, jag missade rilo kiley här igår kväll. (konsertstället ligger bara fem minuter från mig) har tappat min tidsuppfattning litegrann och insåg inte att det redan var slutet av augusti :/ !.

    SvaraRadera
  2. krav maga heter det. amatör. inte konstigt att jag alltid går segrande.

    SvaraRadera