torsdag, juni 21, 2007

norberg.

inbrott - utbrott 1-0


man kan ha hur tråkigt som helst och åka till andreas. saker vi gör för att roa oss är tex att se på infoprogram om t-rex, åka till kyrkogården, gamla mentalsjukhuset, åka raggarrundan i norberg. det finns mycket att göra i norberg. man kan säga att det här är ett inlägg för att stödja (och kanske till och med främja) turismen till norberg.

det var en gång en kraba. han var väldigt krullig. han blev förkrossad över att se att lekiset mullvaden i klackberg hade blivit lekiset småkottarna. han berättade lite kuriosa om lekar han tyckte var roliga.

"där nere i skogen gick man och slogs med pinnar"

"här var det herran på täppan" "-där var det ett jävla röj." "sexorna stod längst upp och alla andra stormade, typ som braveheart." "sen vart man nerknuffad och en av två saker kunde hända; 1. man flög in i sargen och blev skadad, och då kom alla lärarna och då fick man sluta leka herran ett tag. 2. man flög in i sargen, och reste sig och sprang upp igen."

"man gick på stången var en annan populär lek då, man stod på varsin sida på staketet och sen balanserade man ut på mitten av stången och försökte brotta ner varandra. något som avbröts i lärarnas närvaro när en killes ben råkade befinna sig på varsin sida av stången."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar