onsdag, mars 12, 2008

boom goes the dynamite #3.

nittonde mars spelar vi på boom som har ettårsjubileum med niccokick på scenen. det kan väl bli kul.




"Den 19 mars firar Boom ett år som klubb, och det skall givetvis celebreras! Crewet har jobbat hårt för Er skull. Allt för folket, eller hur? Med dunder och brak slår vi oss själva för bröstet och presenterar stolt Niccokick, som på sin stora Sverigeturné stannar till på Kalmar nation för att fira in våren och Booms jubileum! Från Stockholm har vi även fått upp Gustav Gelin [Bomben, Nöjesguiden] som kommer att vända plattor på ett smått fantastiskt sätt. På vårt andra dansgolv får vi finbesök av donnorna i Discodarling som kör sitt elektroniska race ända in i kaklet."



eller



"Avlöser gör sedan Stockholms finest när Gustav Gelin tar plats i det nedre DJ-båset. De elektroniska donnorna i Discodarling gör samtidigt en bejublad comeback till Boom och placerar sig i det övre DJ-båset."



"Boom Goes the Dynamite! är Kalmar Nations liveklubb. Det är en uppvisning i hur det är att korrumpera någons sinne med allt som är härligt skamligt. Med stans bästa stämning, med tjejer och killar som är så där skandalöst tv-vackra, och som alltid på Kalmar – den allra bästa musiken både live och på dansgolvet. Vi vill att ni ska dansa, dricka och vara så där dekadenta som bara studenter kan vara."







myspace.com/niccokick

boomgoesthedynamite.se

myspace.com/boomgoesthedynamiteklubb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar