onsdag, april 09, 2008

like a virgin.

killen med nyckelbandet runt halsen som frågar en saker för att han vill prata om sig själv är verkligen "den som är den", inte bara i vanliga sammanhang. linnea berättade det senaste från en av lektionerna jag tyvärr missade. föreläsaren, vi kan kalla honom för "thomas", hade frågat om de kunde börja med bildanalysen direkt efter ihreföreläsningen och alla 43 personer gick med på det utom han med nyckelbandet och den svarta tröjan. det gick inte för han var hungrig och behövde äta. då sa thomas åt honom att han ju kunde sticka iväg till matsalen och köpa en macka. då säger killen med nyckelbandet att han inte har råd, och att han inte hinner åka hem och äta, varpå thomas tar fram en femtiolapp och sträcker fram till honom. killen med nyckelbandet skrattar och tar femtiolappen och går och köper en macka. som han äter. jag är mållös.



trots att jag missade detta utspel så kan man inte säga att jag lider brist på spänning. jag var ju med på morgonlektionen med 90 andra när en vietnamesiska i en av de främre raderna fick ett utbrott och skrek till den amerikanska föreläsaren att dom kunde ha vunnit kriget (vietnamkriget), innan hon slog nävarna i bänken. han fick minsann stå där och skämmas.

1 kommentar:

  1. Ja, USA kunde ha vunnit kriget om de bara hade legat på lite hårdare, fast det hade gjort den dåvarande administrationen ännu med impopulär både inom landet och globalt sett också. Sen ville de inte heller dra in Kina och Ryssland på allvar i det hela heller.

    SvaraRadera